Loader

Wilt u als particulier een nieuwe auto leasen?

Privé auto leasen in Groningen of Assen

Bij Autobedrijf Bockhoudt is het tevens mogelijk om een auto privé te leasen. Dit wordt ook wel private leasing genoemd. Privé auto lease heeft vergelijkbare voordelen met een zakelijke auto lease. Toch zijn er essentiële verschillen. Bij private lease bent u niet de eigenaar van de auto. Ook hier betaalt u maandelijks een vast bedrag, maar dit is inclusief afschrijving, allriskverzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie en onderhoud. De brandstof financiert u zelf. Na afloop van het leasecontract (loopt minimaal 12 tot maximaal 60 maanden) levert u de auto weer in. Daar komt bij dat, in tegenstelling tot de zakelijke auto lease, bij de privé auto lease geen fiscale bijtelling geldt.

Voor een gratis maatwerk offerte of gewoon meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze lease-adviseur. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

One Reply to “Wilt u als particulier een nieuwe auto leasen?”

 1. Rik Maneschijn

  Hallo,

  Bij Century hebben wij momenteel een private lease voorstel liggen voor een Seat Ibiza. Dit is een auto uit hun vaste voorraad die aan onze eisen voldoet. 20.000 km, trekhaak, cruisecontrol, 48 maanden contract etc. Dit voor een bedrag van 332,= euro per maand. De vraag die wij hebben is heel simpel, hebben jullie nog een vergelijkbare Hyundai op voorraad of kunnen jullie ons een scherper aanbod doen?

  We zitten ook niet vast aan een Seat Ibiza, maar staan ook open voor bijvoorbeeld een Polo of een Fabia.

  Graag horen wij van jullie.

  Met vriendelijke groet,
  Tamara en Rik
  0610749375

Comments are closed

Top