Werkplaats Autobedrijf Bockhoudt

AUTO ONDERHOUD GRONINGEN GEZOCHT?

Bij Autobedrijf Bockhoudt houdt de service niet op bij de voordeur. Wij geloven in langdurige relaties met onze klanten. Daarom staat de werkplaats centraal in ons bedrijf. In de werkplaats in Groningen zorgt ons ervaren team ervoor dat uw auto zijn kwaliteit en waarde houdt. De vakkundige monteurs zorgen voor zowel APK keuring, grote beurt of schadereparatie als voor het verwisselen van uw banden. U kunt voor alle auto onderhoud in Groningen bij ons terecht.

KOSTEN AUTO ONDERHOUD GRONINGEN

U ontvangt vooraf een overzicht van de kosten. Wij houden niet van verrassingen achteraf. Daarom bellen we u als er onvoorziene reparaties uitgevoerd moeten worden. Ook voor onze werkplaats geldt maatwerk. Bij ons treft u geen standaard grote- of kleine beurt. Wij kijken naar wat nodig is om uw auto weer in perfecte staat te brengen.

In onze showroom kunt u met thee en koffie wachten, of wij brengen u even naar huis. Vervangend vervoer bieden we natuurlijk ook, vanaf € 15,- per dag. Sportief ingesteld? Dan pakt u onze gratis leenfiets mee voor een leuke fietstocht in de Ommelanden (met routebeschrijving) of om gewoon even de stad in te gaan.

Onderhoud

Carprof partner

Rijklaar

Vertrouwd op weg

Gratis advies

Altijd betrokken

APK

Snel veilig weer op weg

Reparatie

Wij repareren nagenoeg alles

Schadeherstel

Weer zo goed als nieuw

Heeft u vervangend vervoer nodig?

Bekijk een overzicht van onze huurauto's

Oscar Autoverhuur
Heeft uw auto onderhoud nodig?

Maak dan een afspraak in onze werkplaats

vp5

Wat zeggen klanten over Autobedrijf Bockhoudt?