Autobedrijf Bockhoudt, dealer van Hyundai en Fiat.

050-577 10 23 (Groningen)

Verkoop

Autobedrijf Bockhoudt is een vaste waarde in de autobranche met locaties in Groningen en Veendam. Onze 75 jaar ervaring biedt u de voordelen van up-to-date kennis van een breed merkenpakket èn deskundigheid in met name Fiat en Hyundai.

Lees verder

Werkplaats

Bij Autobedrijf Bockhoudt houdt de service niet op bij de voordeur. Wij geloven in langdurige relaties met onze klanten. Daarom staat de werkplaats centraal in ons bedrijf. In deze werkplaats zorgt ons ervaren team ervoor dat uw auto zijn kwaliteit en waarde houdt.

Lees verder

Financiering

Heeft u de juiste auto bij ons gevonden, maar heeft u de financiering nog niet rond? Laat ons u dan helpen! Autobedrijf Bockhoudt helpt u graag bij het zoeken naar en vinden van de juiste en meest voordelige financieringsmogelijkheid voor uw nieuwe of gebruikte auto.

Lees verder

Lease

Autobedrijf Bockhoudt adviseert u graag over privé- of zakelijke lease. Als onafhankelijk adviseur werken wij samen met alle gerenommeerde leasemaatschappijen, waaronder Hyundai Lease, Fiat Lease en natuurlijk Noordlease in Groningen.

Lees verder
Fiat Nieuws
Hyundai Nieuws
Onze nieuwste modellen