Volkswagen Golf GTE

Volkswagen Golf GTE

Volkswagen Golf GTE

– Volkswagen Golf GTE
– Nog 4 uit voorraad leverbaar
– Verschillende kleuren
– Geregistreerd in 2015
– 7 % Bijtelling
– Zowel privé lease, financial lease als full operational lease
– Maatwerk m.b.t. looptijd, kilometers e.d.
– Super compleet(zie website)
– Eigen leasemaatschappij/Driebond autolease.
– Snel rijden

vanaf € p.o.a.

Slimmer omgaan met snelheid.

Volkswagen bewijst dat sportiviteit en een ongekend zuinig brandstofverbruik heel goed te combineren zijn. De nieuwe Golf GTE is dan ook een echte Plug-in Hybride. Snelle prestaties en een mooi ‘GTI’ design, gaan hand in hand met oog voor het milieu en een bijzonder lage uitstoot. Daardoor geniet de zakelijke rijder naast de sportieve rijprestaties ook van een interessante bijtelling. Bovendien kan de Golf GTE voorzien worden van een trekhaak wat een trekvermogen van maar liefst 1.500 kg mogelijk maakt. Nu tijdelijk direct uit voorraad leverbaar. Zo staat uw nieuwe Golf GTE extra snel bij u voor de deur.

Snelheid opnieuw uitgevonden.

Laat u verrassen door de zuinigheid en laat u overrompelen door de prestaties en luxe van de nieuwe Golf GTE. De Golf GTE heeft de laadstekker op een prachtige plek in het Volkswagen logo aan de voorzijde van de auto. Hierdoor kunt u met alle gemak uw Golf GTE snel weer bijladen zodat u nog milieubewuster van uw Golf GTE kunt genieten.

GTI interieur in blauw.

Wie aan de Golf GTI denkt, denkt ook aan de herkenbare geruite sportstoelen. Zo ook bij de GTE, met één belangrijk verschil: alles wat bij de GTI rood is, is bij de GTE blauw. Naast de stoffen bekleding ‘Clark’ kunt u natuurlijk ook kiezen voor een optionele lederen bekleding.

Dynamisch design.

Het nieuwe dashboard van de GTE biedt alles wat u nodig heeft. Door het naar de bestuurder gedraaide dashboard heeft u in een oogopslag een goed overzicht en kunt u alles intuïtief bedienen. Het multifunctionele lederen sportstuur maakt de bediening van de boordcomputer en het radio-navigatiesysteem extra eenvoudig. Voor extra bedieningsgemak is ook de versnellingspook hoog geplaatst.

Uniek Golf GTE instrumentenpaneel.

Aangezien de GTE over zowel een benzinemotor als een elektromotor beschikt, ziet u dit ook terug in het instrumentenpaneel. De buitenste ring van de linker klok geeft aan hoeveel toeren de elektromotor draait. De binnenste kleine ring laat het aantal toeren van benzinemotor zien.

Vraag een proefrit aan en laat je meeslepen door Volkswagen Golf GTE

Ervaren is geloven. Stap eens in, zet je handen aan het stuur van een Volkswagen Golf GTE en laat je inspireren.

Vraag nu een gratis brochure aan van je favoriete model

Wil je graag wat meer weten over een specifiek model of alle features rustig thuis vergelijken? We sturen je graag een gratis brochure.

Brochure aanvragen

Vraag nu een proefrit in deze Golf GTE aan!

8 + 9 =

Benieuwd naar de financieringmogelijkheden?

Heeft u de juiste auto bij ons gevonden, maar heeft u de financiering nog niet rond? Laat ons u dan helpen! Autobedrijf Bockhoudt helpt u graag bij het zoeken naar en vinden van de juiste en meest voordelige financieringsmogelijkheid voor uw nieuwe of gebruikte auto.

Bel mij terug

Driebond autoverhuur heeft op 2 maart 2015 haar deuren geopend!!

Vanaf 2 Maart 2015 begint Autobedrijf Bockhoudt met Driebond Autoverhuur in Groningen. Om het mobiliteitsaanbod voor onze huidige, maar ook zeker nieuwe klanten te kunnen waarborgen start Autobedrijf Bockhoudt met het verhuren van personenauto’s en bestelbussen. U...
lees meer

Private Lease vanaf € 219,- Onbezorgd rijplezier voor een vast bedrag per maand !

Private Lease was nog nooit zo Compleet ! Fiat Panda Edizione Cool voor € 219,- per maand, helemaal ALL-IN !  Vanaf 24 Maanden All-Risk Verzekering Onderhoud & Reparatie Geen Aanbetaling Mobiliteitsgarantie BTW Natuurlijk is het ook mogelijk om een van de andere...
lees meer