Verkoop

Verkoopafdeling Autobedrijf Bockhoudt

Autobedrijf Bockhoudt is een vaste waarde in de autobranche in Groningen. Onze 75 jaar ervaring biedt u de voordelen van up-to-date kennis van een breed merkenpakket èn deskundigheid op het gebied van onderhoud, schadeherstel en apk.
Wij werken als ècht familiebedrijf samen met onze klanten aan een langdurige relatie. Dat betekent dat wij onze klanten echt kennen, ze actief informeren over acties en tijdig signaleren wanneer onderhoud nodig is. Onze klanten belonen ons met hun trouw aan onze garage.

Showroom

Om te ervaren wat onze persoonlijke service betekent, nodigen wij u van harte uit één van onze showrooms te bezoeken. In de dubbele showroom in Groningen trakteren wij u op de nieuwste modellen van onze ‘huismerken’ Hyundai en Fiat en kwaliteitsoccasions. In Veendam vindt u onze nieuwste showroom. Samen met onze adviseurs bieden wij u maatwerk. Dat wil zeggen: wij zoeken samen met u de auto die perfect aansluit bij uw wensen en verwachtingen. We bieden een helder aanbod. In één oogopslag ziet u wat u allemaal krijgt voor de aanschafprijs van zowel een nieuwe auto als een occasion.

Extra’s
Maatwerk uit zich ook in de extra’s die Bockhoudt biedt. Garantie is zo’n maatwerk extra. U kunt kiezen voor de standaard garantie die onze huismerken bieden, maar u kunt dit ook aanvullen met een meerjarig onderhoudspakket. Datzelfde geldt voor onze occasions. Wilt u 3 of 6 maanden garantie? Wilt u de auto met of zonder APK afgeleverd hebben? In overleg is veel mogelijk. De klantwens staat centraal.

Inruil

De lange relatie die wij met onze klanten aan gaan, levert ook het voordeel op dat wij de auto goed kennen. Alle onderhoudsbeurten staan geregistreerd, we zien de auto regelmatig voorbij komen en spreken de klant daarbij over de prestatie van de auto. Bij inruil levert dit voordeel op voor beide partijen: wij kunnen veel exacter de waarde bepalen en u krijgt een eerlijk bod voor uw auto.

Waar u ècht voor naar Bockhoudt zou moeten komen:
– Dubbele showroom;
– Inruilservice;
– Onderhoud signalering;
– Kostenoverzicht vooraf;
– Afspraak = afspraak.