Bockhoudt Nieuws

Bockhoudt Nieuws

16

aug 2016

Het ultieme rijcomfort bereik je met private lease

in Nieuws/Blog / No comments yet

Private lease wordt alsmaar populairder. Leasen was in de vorige eeuw en ook in het begin van deze eeuw vooral iets voor werknemers in dienst bij bedrijven. Een lease auto werd dan ook vaak een auto van de zaak genoemd. Vooral als je veel kilometers maakte, was een lease auto ideaal. Het idee is namelijk dat je voor een vast bedrag per maand in een lease auto kunt rijden. Je hoeft dus niet ook nog eens benzine te betalen of belastingen. Dat zit allemaal al bij de prijs inbegrepen. Het voordeel hiervan is natuurlijk duidelijk. Geen omkijken naar hoge benzine kosten en geen gedoe met belastingen die hoger uitvallen. Heb je een ongeluk dan heb je altijd direct een auto ter vervanging en de lease maatschappij regelt alle rompslomp wat betreft het papierwerk en de verzekering. Het leasen van een auto is dus een ideale deal. Het is daarom ook niet vreemd dat leasen tegenwoordig ook vaak plaatsvindt zonder dat er een bedrijf bij betrokken is. Dit noemt men ook wel private lease. Houd je dus van comfort en zekerheid, dan is private lease zeker iets voor jou.

Het heerlijke gevoel van een gloednieuwe auto

Met private lease koop je dus geen auto, maar je least een auto. Daarnaast lease je niet zomaar een auto met private lease, maar je least altijd een nieuwe auto van jouw keuze. Je krijgt in de regel een brochure met alle opties wat betreft de verschillende auto’s waar je uit kunt kiezen. Je hoeft je daarna niet druk te maken over het feit dat je vast zit aan één specifieke wagen. Een lease contract beschikt altijd over de optie om na een x aantal jaren een gloednieuwe wagen uit te zoeken. Dus als je na twee jaar wel toe bent aan iets nieuws, dan zoek je gewoon een nieuwe auto uit. Wel zo fijn natuurlijk, helemaal als je een auto liefhebber bent. Wat is er nou mooier dan om de 2 jaar in een nieuwe auto te rijden?

Het comfort van private lease auto

Naast het feit dat je in een gloednieuwe wagen kunt rijden, heb je natuurlijk nog meer voordelen als je gebruik maakt van private lease.

  1. Allereerst heb je je geen omkijken meer naar additionele kosten. Voor een vast bedrag per maand kun je zoveel rijden als je zelf maar wilt. Hoe meer je rijdt, hoe beter. Dus als je veel rijdt, dan wordt het niet opeens veel duurder. Je kunt dus tanken zonder dat vervelende gevoel in je maag dat je hebt als je weet dat je extra moet betalen. Dat zorgt natuurlijk voor veel comfort.
  2. Verder is het ook goed om te weten, dat je zelf eigenlijk niets meer hoeft te regelen. Als je bijvoorbeeld schade hebt, dan regelt het lease bedrijf alles. Je hebt ook geen extra kosten als de schade jouw schuld is. Wat dat betreft is private lease dus wederom erg comfortabele optie.
  3. Hetzelfde geldt voor de belastingen en de verzekering. Alles gaat via het lease bedrijf en het enige wat jij hoeft te doen is maandelijks het afgesproken lease bedrag betalen. Daarna kun je heerlijk onbekommerd rondrijden in de auto van jouw keuze.

De service van private lease

Een derde voordeel is dat je niet alleen een auto least, maar ook de service die daar bij komt kijken. Met private lease koop je geen auto. In plaats daarvan betaal je per maand voor zowel de auto als de service die daar bij hoort. Mocht je jezelf buiten hebben gesloten, je sleutels kwijt zijn geraakt of een mankement hebben, dan kun je altijd contact opnemen met de lease maatschappij. Reparaties en communicatie met de verzekering gaan zoals al eerder aangegeven ook altijd via de lease maatschappij. Je totale rijervaring is dus een stuk comfortabeler met private lease.

Please select the social network you want to share this page with:

We like you too :)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec tincidunt dapibus dui, necimas condimentum ante auctor vitae. Praesent id magna eget libero consequat mollis.

SIMILAR POSTS
No comments yet

Enter the Discussion and post your Comment