Hyundai Nieuws

De laatste Hyundai Nieuws

10

jun 2013

Testcentrum aan de Nürburgring krijgt vorm

in Hyundai Nieuws, Nieuws/Blog / No comments yet

content_testcentrumHet nieuwe testcentrum van Hyundai aan de Nürburgring in Duitsland krijgt nu snel vorm. De contouren van het complex aan het legendarische circuit zijn al duidelijk zichtbaar en als alles volgens schema verloopt, is het testcentrum in augustus klaar.
Het testcentrum heeft een oppervlakte van in totaal 3.622 vierkante meter en wordt pal aan de Ring gebouwd. Kosten van het project: 5,5 miljoen euro. In het testcentrum komen behalve hypermoderne werkplaatsen ook kantoren, een showroom en vipruimtes.

R&D Center in Rüsselsheim
Met de bouw van het indrukwekkende complex aan de Nürburgring beoogt Hyundai in de toekomst nog meer kwaliteit te kunnen leveren. Nu al worden alle Hyundai’s in het Hyundai R&D Center in Rüsselsheim (Duitsland) continu verder verbeterd en aangepast aan de wensen van de Europese automobilist, met als doel auto’s steeds verder te perfectioneren.

Zware duurtesten
Vanaf augustus zullen het Hyundai R&D Center in Rüsselsheim en het nieuwe testcentrum aan de Nürburgring zeer nauw gaan samenwerken. Dan ook kan Hyundai door middel van zware duurtesten snel en efficiënt waardevolle data verzamelen. Hiermee kunnen de engineers van Hyundai nog beter facetten als rijeigenschappen, weggedrag, efficiëntie, trillingen, geluid, stijfheid, verbruik en uitstoot onderzoeken, analyseren en verbeteren.

Please select the social network you want to share this page with:

We like you too :)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec tincidunt dapibus dui, necimas condimentum ante auctor vitae. Praesent id magna eget libero consequat mollis.

SIMILAR POSTS
No comments yet

Enter the Discussion and post your Comment