Onderhoud bij Autobedrijf Bockhoudt

Auto onderhoud Groningen

Auto onderhoud Groningen gezocht? Bij Autobedrijf Bockhoudt houdt de service niet op bij de voordeur. Wij geloven in langdurige relaties met onze klanten. Daarom staat de werkplaats centraal in ons bedrijf. In de werkplaatsen in Groningen en Assen zorgt ons ervaren team ervoor dat uw auto zijn kwaliteit en waarde houdt. De vakkundige monteurs zorgen voor zowel APK keuring, grote beurt of schadereparatie als voor het verwisselen van uw banden. U kunt voor alle auto onderhoud in Groningen bij ons terecht.

auto onderhoud groningen

Kosten auto onderhoud Groningen

U ontvangt vooraf een overzicht van de kosten. Wij houden niet van verrassingen achteraf. Daarom bellen we u als er onvoorziene reparaties uitgevoerd moeten worden. Ook voor onze werkplaats geldt maatwerk. Bij ons treft u geen standaard grote- of kleine beurt. Wij kijken naar wat nodig is om uw auto weer in perfecte staat te brengen.

In onze showroom kunt u met thee en koffie wachten, of wij brengen u even naar huis. Vervangend vervoer bieden we natuurlijk ook, vanaf € 12,40 per dag. Of u pakt onze gratis fiets voor een leuke fietstocht in de ommelanden (met routebeschrijving) of een ritje naar de stad.

onderhoudsbeurt groningen

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Locatie (verplicht)

Opmerking