Occasions Groningen

Occasion Assen kopen?


Wilt u een occasion in Assen kopen? Autobedrijf Bockhoudt uit Groningen en Assen heeft een ruim aanbod aan occasions van verschillende merken. Van een Fiat tot een Hyundai en van een Audi tot een VW.

Bent u op zoek naar een tweede hands auto oftewel een occasion in Assen en wilt u direct een kijkje in ons assortiment nemen? Bekijk dan deze pagina. U kunt uit de occasions een selectie maken door te kiezen voor een bepaald merk, een carrosserievorm, brandstofsoort, prijsklasse en andere criteria. Zo maakt u eenvoudig een selectie binnen alle occasions die bij ons in Groningen en Veendam te vinden zijn. Twijfelt u tussen het kopen van een occasion of nieuwe auto? Hieronder hebben wij de voordelen van een occasion voor u opgesomd.

Voordelen van een occasion Assen

Kies voor een Bockhoudt occasion uit Groningen of Assen en profiteer van de voordelen van een gebruikte auto:
• Ruime keuze in merken en modellen
• Voor hetzelfde budget een auto uit een “hogere klasse”
• Korte levertijd

Occasions zijn voordelig geprijsde gebruikte auto’s. Autobedrijf Bockhoudt onderwerpt ze aan een strenge keuring en daarnaast krijgt u vaak garantie op de auto. Kwaliteit staat voor op. Jonge occasions zijn gewilde auto’s. Wacht dus niet te lang en kom vandaag nog langs om het aanbod te bekijken! Wilt u liever een auto leasen of huren? Dan kunt u terecht bij Driebond Autoverhuur, onderdeel van autobedrijf Bockhoudt. Kijk hier voor meer informatie.

Occasions in Groningen & Assen

Autobedrijf Bockhoudt is een familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar bestaat en als geen ander begrijpt aan welke eisen een kwalitatieve tweedehands wagen moet voldoen. Service en klantgerichtheid staat bij ons op nummer 1. Door onze eigen werkplaats in Groningen en Assen kunnen wij ook onderhoud of reparaties bij uw occasion uitvoeren. Wij kiezen altijd voor maatwerk, zo kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Zo kunnen we bijvoorbeeld garantie geven op occasions en uw auto APK keuren bij aflevering. Wij zijn een echt familiebedrijf en zeer servicegericht! Op deze manier bouwen we een langdurige relatie met onze klanten op en werken we naar ons honderdjarig bestaan. Bekijk onderstaand al onze nieuwste occasions. Wij hopen dat uw gewenste auto hier tussen staat zodat ook wij een langdurige relatie op kunnen bouwen.

Zoekt u een bepaald type auto en bent u benieuwd naar ons aanbod? Kom dan bij ons langs in Assen of neem direct contact met ons op. Ook het maken van een gratis proefrit is mogelijk! U kunt ons per e-mail bereiken via info@bockhoudt.nl en telefonisch op 050 – 577 10 23.