Leasen bij Autobedrijf Bockhoudt

Auto lease Groningen

Wilt u een auto leasen in Groningen? Autobedrijf Bockhoudt adviseert u graag over privé- of zakelijke auto lease. Als onafhankelijk adviseur werken wij samen met alle gerenommeerde leasemaatschappijen, waaronder Hyundai Lease, Fiat Lease en natuurlijk Noordlease in Groningen. Privé lease regelen wij al voor u vanaf € 199,00 per maand.

Zakelijke auto leasen Groningen

Geïnteresseerd in zakelijke auto leasen in Groningen? Een zakelijke auto kan vele voordelen voor u opleveren. Door een auto zakelijk te leasen (financial lease) bent u gewoon eigenaar van de auto tijdens het contract. De maandelijkse lasten zijn standaard vastgesteld en u kunt zelf bepalen hoe u de overige autokosten (bijvoorbeeld reparatie, onderhoud en brandstof) beheert. Daarbij hangen er grote fiscale voordelen aan financial lease. De BTW-kosten kunt u terugvorderen en ook de rente- en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar. Een zakelijke auto leasen in Groningen kan u als ondernemer dan ook vele voordelen opleveren.

Privé auto leasen Groningen

Bij Bockhoudt is het tevens mogelijk om een auto privé te leasen. Dit wordt ook wel private leasing genoemd. Privé auto lease heeft vergelijkbare voordelen met een zakelijke auto lease. Toch zijn er essentiële verschillen. Bij private lease bent u niet de eigenaar van de auto. Ook hier betaalt u maandelijks een vast bedrag, maar dit is inclusief afschrijving, allriskverzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie en onderhoud. De brandstof financiert uzelf. Na afloop van het leasecontract (loopt minimaal 12 tot maximaal 60 maanden) levert u de auto weer in. Daar komt bij dat, in tegenstelling tot de zakelijke auto lease, bij de privé auto lease geen fiscale bijtelling geldt.

Voor een gratis maatwerk offerte of gewoon meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze leaseadviseur. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

 

Auto leasen Groningen

Auto leasen? Vraag een gratis advies op maat aan.

4 + 11 =