Loader

Heeft u tijdelijk een huurauto nodig?

Driebond-Autoverhuur is onderdeel van Autobedrijf Bockhoudt in Groningen & Assen. Al ruim 80 Jaar is Autobedrijf Bockhoudt een begrip in de provincie Groningen en is dealer van de merken Hyundai & Fiat. U kunt al jaren bij Autobedrijf Bockhoudt terecht voor de aanschaf van een nieuwe of goed gekwalificeerde occasion. Naast het aankopen van een nieuwe auto zijn de werkplaats en het magazijn ook belangrijke aspecten binnen het autobedrijf. Door goed opgeleid personeel, beschikken we over alle kennis die nodig is om uw auto in een perfecte conditie te houden.

Een steeds meer voorkomende trend is het gebruiksgemak van een auto. Om ook hierop een antwoord te geven en onze klanten goed van dienst te kunnen zijn, verhuren wij inmiddels zowel personenauto’s en bestelbussen; te vinden op DRIEBOND-AUTOVERHUUR.NL

Graag verwelkomen wij u op de bekende locatie, aan de balie van Autobedrijf Bockhoudt, voor het huren van een personenauto of bestelbus. U kunt bij Driebond-Autoverhuur terecht voor daghuur, weekendhuur, weekhuur en zelfs ook maandhuur (Privélease).

2 Replies to “Heeft u tijdelijk een huurauto nodig?”

  1. Pablo

    I want to rent the fiat panda starting tomorrow , for a week , 17.50 per day?
    I am in Groningen, pleaee de send me location and what is required, my cell 684922578 best regards Pablo

  2. Ari

    Ik heb met spoed voor mijn bedrijf tijdelijk een auto nodig kunenn jullie mij daarmee helpen

Comments are closed

Top