Fiat 500S

Fiat 500s

Fiat 500

– Fiat 500 “S” 0.9 TwinAir 80 PK
– Geregistreerd op 30-01-2016
– Nog slechts 9 uit voorraad leverbaar
– Sportieve uitstraling
– Zuinige auto
Korting van maar liefst € 3.800,-
– € 15.950,- exclusief kosten rijklaar maken á € 850,- en laktoeslag á € 450,-
– Compleet met, 16” lichtmetalen velgen, Bluetooth, Radio/CD/USB, Sportieve bumpers, Sportstoelen, Airconditioning, en nog veel meer….

vanaf € 15.950

(incl btw)

PERFECTIE IS NOOIT EEN OPTIE
Het dashboard is volledig nieuw vormgegeven om de nieuwste infotainment-technologie harmonieus te kunnen integreren. De verchroomde details en nieuwe, rondere bedieningselementen zijn echte blikvangers.
Minder opvallend, maar wel heel handig zijn het nieuwe dashboardkastje en de nieuwe tunnelconsole, met Aux- en USB-aansluiting en een nieuwe, grotere bekerhouder.

ALLES ONDER CONTROLE
Ook het nieuwe stuurwiel is verrijkt met verchroomde sierelementen.
Het innovatieve 7-inch infodisplay in het instrumentarium biedt daarbij in één oogopslag alle informatie die tijdens het rijden van pas kan komen. Naast snelheid, toerental en temperatuur zijn dat de Gear Shift Indicator, die aangeeft wanneer het beste naar een andere versnelling kan worden overgeschakeld, en de tripcomputer, waarop afhankelijk van de gekozen instelling de actieradius, het actueel brandstofverbruik, afgelegde afstand, reisduur, etc. kunnen worden weergegeven.

ELKE RIT EVEN COMFORTABEL
De 500 biedt je al het comfort dat je je wensen kan. Met onder andere nieuwe stoelen met nieuwe bekledingsstoffen en verbeterde ergonomie om het in- en uitstappen voor de achterpassagiers te vergemakkelijken.

Vraag een proefrit aan en laat je meeslepen door Fiat

Ervaren is geloven. Stap eens in, zet je handen aan het stuur van een Fiat en laat je inspireren.

Vraag nu een gratis brochure aan van je favoriete model

Wil je graag wat meer weten over een specifiek model of alle features rustig thuis vergelijken? We sturen je graag een gratis brochure.

Brochure aanvragen

Vraag nu een proefrit aan!

13 + 1 =

Benieuwd naar de financieringmogelijkheden?

Heeft u de juiste auto bij ons gevonden, maar heeft u de financiering nog niet rond? Laat ons u dan helpen! Autobedrijf Bockhoudt helpt u graag bij het zoeken naar en vinden van de juiste en meest voordelige financieringsmogelijkheid voor uw nieuwe of gebruikte auto.

Bel mij terug

Driebond autoverhuur heeft op 2 maart 2015 haar deuren geopend!!

Vanaf 2 Maart 2015 begint Autobedrijf Bockhoudt met Driebond Autoverhuur in Groningen. Om het mobiliteitsaanbod voor onze huidige, maar ook zeker nieuwe klanten te kunnen waarborgen start Autobedrijf Bockhoudt met het verhuren van personenauto’s en bestelbussen. U...
lees meer

Private Lease vanaf € 219,- Onbezorgd rijplezier voor een vast bedrag per maand !

Private Lease was nog nooit zo Compleet ! Fiat Panda Edizione Cool voor € 219,- per maand, helemaal ALL-IN !  Vanaf 24 Maanden All-Risk Verzekering Onderhoud & Reparatie Geen Aanbetaling Mobiliteitsgarantie BTW Natuurlijk is het ook mogelijk om een van de andere...
lees meer