Fiat specialist

Fiat specialist Veendam & Groningen

Heeft u bovenstaand een mooi model van Fiat gevonden waar u meer informatie over wilt? Wij zijn Fiat Specialist Veendam Fiat specialist in Veendam en Groningen en geven u dan ook graag advies. Het Italiaanse automerk heeft een variatie aan verschillende modellen als de Fiat 500, Fiat Panda, Fiat 124 Spider en meer. Autobedrijf Bockhoudt is Fiat dealer in Veendam en Groningen. U heeft bij ons de keuze uit nieuwe auto’s of occasions, maar ook voor onderdelen bent u bij ons als Fiat specialist aan het juiste adres.

Krijg u de financiering niet rond? Ook daar kunnen wij u mee van dienst zijn! Graag komen we in samenspraak tot de gewenste financieringsvorm voor een nieuwe auto of occasion.

Welke Fiat kiest u?

Als dealer van het Italiaanse automerk zijn we gespecialiseerd in zowel de oude als de allernieuwste modellen. Wij ontdekken graag samen met u welk model het best past bij uw situatie. Voor advies kunt u langskomen in onze showroom in Veendam of Groningen. U krijgt dan advies van een échte Fiat specialist.

Fiat dealer Veendam

Fiat

Fiat produceert al sinds het jaar 1900 auto’s, maar heeft zeker de laatste jaren grote stappen gemaakt. Het Italiaanse automerk heeft inmiddels al negen keer de auto van het jaar uitgebracht en komt steeds weer met innovatieve modellen. Met onder andere de Fiat Grande Punto en de 500 is het merk echt weer tot leven gekomen en populairder dan ooit. De innovatie en technieken van Fiat maken het merk uitmuntend in veiligheid, kwaliteit en design. Fiat is het zelfs gelukt om een prachtige sportwagen op de markt te brengen. De Fiat 124 Spider is al sinds de zomer van 2016 in onze showrooms te bewonderen.

Autobedrijf Bockhoudt

Wij zijn bij autobedrijf Bockhoudt Fiat specialist en wij bieden zowel nieuwe auto’s vanuit de showroom aan als occasions. Twijfelt u tussen een nieuwe Fiat of occasion? Service en klantgerichtheid staat bij ons op nummer 1. Wij helpen u graag een afweging te maken!

Kom bij ons langs in Groningen of Veendam of neem contact met ons op.

Vraag een proefrit aan en laat je meeslepen door Fiat

Ervaren is geloven. Stap eens in, zet je handen aan het stuur van een Fiat en laat je inspireren.

Vraag nu een gratis brochure aan van je favoriete model

Wil je graag wat meer weten over een specifiek model of alle features rustig thuis vergelijken? We sturen je graag een gratis brochure.

Brochure aanvragen
Fiets Specialist Veendam

Gratis proefrit in Fiat

Wilt u een proefrit in een Fiat maken bij een echte Fiat specialist in Veendam of Groningen? Kom dan gerust bij ons langs. Wij nodigen u van vrijdag tot en met zaterdag van harte uit. Tijdens het maken van een proefrit kunt u vast wennen aan de kenmerken van uw potentieel toekomstige auto en op basis daarvan beslissen of de wagen bij u past. Vraag direct een gratis proefrit aan!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Locatie (verplicht)

Opmerking

Benieuwd naar de financieringmogelijkheden?

Heeft u de juiste auto bij ons gevonden, maar heeft u de financiering nog niet rond? Laat ons u dan helpen! Autobedrijf Bockhoudt helpt u graag bij het zoeken naar en vinden van de juiste en meest voordelige financieringsmogelijkheid voor uw nieuwe of gebruikte auto.

Bel mij terug

Driebond autoverhuur heeft op 2 maart 2015 haar deuren geopend!!

Vanaf 2 Maart 2015 begint Autobedrijf Bockhoudt met Driebond Autoverhuur in Groningen. Om het mobiliteitsaanbod voor onze huidige, maar ook zeker nieuwe klanten te kunnen waarborgen start Autobedrijf Bockhoudt met het verhuren van personenauto’s en bestelbussen. U...
lees meer

Private Lease vanaf € 219,- Onbezorgd rijplezier voor een vast bedrag per maand !

Private Lease was nog nooit zo Compleet ! Fiat Panda Edizione Cool voor € 219,- per maand, helemaal ALL-IN !  Vanaf 24 Maanden All-Risk Verzekering Onderhoud & Reparatie Geen Aanbetaling Mobiliteitsgarantie BTW Natuurlijk is het ook mogelijk om een van de andere...
lees meer