Hyundai Nieuws

De laatste Hyundai Nieuws

10

jun 2013

Een opfrisbeurt van 500 miljoen euro

in Hyundai Nieuws, Nieuws/Blog / No comments yet

content_assan(1)Eén opfrisbeurt, 500 miljoen euro aan investeringen. En ook 775 nieuwe banen, een verdubbelde productiecapaciteit en 30 nieuwe toeleveranciers. Een rijtje met indrukwekkende cijfers over onze fabriek in het Turkse Assan.

Die gaan we onder handen nemen, en hóe! De gehele fabriek in het noorden van Turkije wordt gerenoveerd. Die is in 1990 gebouwd; hoog tijd dus om ‘m aan de nieuwste technologische ontwikkelingen aan te passen. Bovendien krijgt de infrastructuur een update, want vanaf september moet de nieuwe Hyundai i10 er van de band gaan rollen.

Nog sneller
Nu wordt alleen nog de Hyundai i20 in Assan geproduceerd. Met de toevoeging van de Hyundai i10 wordt de Turkse fabriek straks het productiecentrum van compacte Hyundai’s. En daar profiteren we ook hier van. Door de Europese fabriek arriveren nieuwe Hyundai’s voortaan nog sneller in Rotterdam. In plaats van een maand duurt dat straks nog maar een week. Nóg een indrukwekkend cijfer om aan het rijtje toe te voegen.

Please select the social network you want to share this page with:

We like you too :)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec tincidunt dapibus dui, necimas condimentum ante auctor vitae. Praesent id magna eget libero consequat mollis.

SIMILAR POSTS
No comments yet

Enter the Discussion and post your Comment