Nieuwste modellen

Nieuwste Modellen van Autobedrijf Bockhoudt

23

dec 2016

De werkplaats

Posted by / in Nieuwste modellen / No comments yet

Voor een autobedrijf is een werkplaats natuurlijk van levensbelang. Klanten kunnen hun auto’s daar laten maken en kunnen geïnformeerd worden over de desbetreffende problemen. Wat doet dit bedrijf nou precies in hun werkplaats ?

Onderhoud

Natuurlijk kan het gebeuren als uw band in een keer lek is of als de auto niet meer wilt starten. Dit bedrijf gelooft in langdurige relaties met de klant en heeft daarom de volgende formule: ‘ Bij ons treft u geen standaard grote- of kleine beurt. Wij kijken naar wat nodig is om uw auto weer in perfecte staat te brengen’. Wanneer uw auto gemaakt moet worden, kunt u wachten in de showroom met een bakje koffie of thee, een vervoersmiddel aanschaffen voor 12,40 per dag of u pakt een gratis fiets en verkend de ommelanden (met routebeschrijving).

Reparatie

Wanneer uw auto niet aan onderhoud toe is, maar er mankeert toch iets aan, dan wilt u dat natuurlijk zo snel mogelijk geregeld hebben. En wat is dan prettiger dan een werkplaats vol met gespecialiseerde monteurs die ieder jaar worden bijgeschoold.

APK

Iedereen kent het wel: De apk-keuring. Hetgeen wat ieder jaar moet gebeuren om vervelende boetes te voorkomen. Het is een wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Natuurlijk wil je dan wel het juiste adres hebben en zo weinig mogelijk betalen. 29,95 Als standaardtarief klinkt niet verkeerd volgens mij. Na afloop krijgt u een keuringsrapport.

 

 

Please select the social network you want to share this page with:

We like you too :)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec tincidunt dapibus dui, necimas condimentum ante auctor vitae. Praesent id magna eget libero consequat mollis.

SIMILAR POSTS
No comments yet

Enter the Discussion and post your Comment