Hyundai Nieuws

De laatste Hyundai Nieuws

11

okt 2013

 

hyundai-i10-2014-620

De i10 was al een belangrijk en populair model van Hyundai. Maar met deze nieuweling hoopt Hyundai zijn positie in de compacte klasse nog meer te versterken. De auto is de eerste in een reeks van 22 vernieuwde modellen die Hyundai de komende vier jaar wil uitbrengen.

Veel ruimte

De nieuwe Hyundai i10 is acht centimeter langer en zeven centimeter breder geworden dan zijn voorganger. Hij is bovendien vier centimeter lager wat hem een iets atletischer uitstraling geeft. De wielbasis is met vijf centimeter toegenomen. Dankzij deze nieuwe maatvoeringen moet de i10 nu het ruimste interieur uit zijn klasse hebben. Ook de beloofde bagageruimte is riant. De kofferbak heeft een inhoud van 252 liter. En met neergeklapte achterbank bedraagt de ruimte zelfs 1.046 liter

Betere rij-eigenschappen

Volgens Hyundai zijn de rij-eigenschappen meer aangepast aan de wensen van de Europese automobilist. Dat moet tot uiting komen in een scherpere besturing en een nog beter weggedrag. Voorts zijn er meer verfijnde materialen gebruikt in het interieur. Ook kun je opties bestellen die je nortmaal gesproken in het duurdere segment aantreft. Zo zijn climate control, hill start assist (makkelijke hellingproef) en een start-stopsysteem leverbaar op de i10. Verder geeft Hyundai vijf jaar garantie zonder kilometerbeperking.

Hyundai-dna

De nieuwe Hyundai i10 ziet er heel herkenbaar uit als een Hyundai. Met dank aan die kenmerkende zeshoekige grille. Die wordt nu extra geaccentueerd met nieuwe LED dagrijverlichting. Deze LED- verlichting vind je ook terug in de in de buitenspiegels geintegreerde richtingaanwijzers op de duurdere versies van deze i10. 

Vanaf begin November 2013 in de Showroom van Autobedrijf Bockhoudt te bewonderen !

Please select the social network you want to share this page with:

We like you too :)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec tincidunt dapibus dui, necimas condimentum ante auctor vitae. Praesent id magna eget libero consequat mollis.

SIMILAR POSTS
No comments yet

Enter the Discussion and post your Comment