Bij Autobedrijf Bockhoudt is ook private of financial lease een goede keuze

Bereken uw maandbedrag

Zakelijk Leasen bij Autobedrijf Bockhoudt

Slim ondernemen betekent slim leasen. Een zakelijke auto leasen bij Autobedrijf Bockhoudt in Groningen of Assen kent vele voordelen. U wordt zelf de eigenaar van het voertuig; dat betekent dat u de BTW-kosten kunt terugvorderen en ook de rente- en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar. We stellen de standaard maandelijkse lasten vast en kunnen samen afspreken hoe u de overige autokosten zoals reparatie, onderhoud en brandstof wilt beheren. Zo houdt u overal zicht op en komt u als ondernemer niet voor verrassingen te staan. Met de bijtelling en wegenbelasting moet u wel zelf rekening houden.

Particulier leasen bij Autobedrijf Bockhoudt

Bij Autobedrijf Bockhoudt kunt u ook terecht wanneer u gewoon een goede auto wilt rijden, zonder direct een grote investering te doen.

Eén helder maandbedrag zonder bijkomende kosten; het enige wat u zelf nog betaalt is dat wat u tankt. Inbegrepen in het maandbedrag zijn de afschrijving, een allriskverzekering en ja, zelfs de wegenbelasting is reeds opgenomen in het bedrag. Ook reparatie en onderhoud is opgenomen in de private lease dus heeft u geen onverwacht hoge kosten aan uw auto. Dat betekent pas echt zorgeloos rijden. En oh ja, bij deze leasevorm is er ook geen sprake van fiscale bijtelling. Na afloop van het leasecontract levert u de auto gewoon weer in en kunnen we samen een nieuwe uitzoeken.

Het voordeel van onafhankelijk adviseren is dat wij geen eigen belangen hebben, behalve die van u. Wij werken samen met alle gerenommeerde leasemaatschappijen als Royaallease, Hyundai lease, Fiat lease en ook Noordlease in Groningen. We bespreken persoonlijk uw situatie om tot de beste en meest voordelige oplossing te komen. 

Hieronder kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw zakelijke of particuliere lease aanvraag bij onze partner Royaallease. Voor een persoonlijk adviesgesprek kunt u bij ons binnenlopen of maak even een afspraak zodat we er zeker van zijn direct tijd voor u te hebben.