Auto kopen Groningen

Auto kopen in Groningen

Auto kopen in Groningen? Woont u in Groningen of Veendam en omgeving en staat u op het punt om een auto te kopen? Kom dan eens langs bij autobedrijf Bockhoudt. Wij zijn officieel dealer van de merken Hyundai en Fiat en bieden bovenal ook occasions aan van tal van verschillende merken. De verschillende opties bespreken we graag met u. U krijgt dan alle tips bij het kopen van een auto en advies over waar u op moet letten.

Tweedehands auto’s

Zoekt u occasions, omdat u een tweedehands auto wil kopen? Autobedrijf Bockhoudt biedt occasions van veel verschillende merken. Continu hebben wij circa 150 occasions op voorraad, auto’s die u direct kunt kopen. De auto’s zijn onderworpen en een strenge keuring en worden indien gewenst APK gekeurd bij aflevering. Veel autodealers kiezen ervoor om geen garantie op occasions te geven, bij Bockhoudt in Groningen en Veendam behoort dit wel tot de mogelijkheden. U kunt het gehele aanbod via onze website bekijken, een bezoek brengen aan onze showroom in Groningen of Veendam of een proefrit maken.

Fiat auto kopen GroningenFiat auto kopen Groningen

Auto kopen in Groningen en overweegt u een Fiat te kopen? Wij zijn officieel autodealer van Fiat en hebben van dit merk diverse modellen in onze showrooms staan. Bekijk onder andere:

  • Fiat 500
  • Fiat Punto
  • Fiat Panda
  • Of één van de andere modellen.

U kunt de auto’s op uw gemak komen bekijken, een gratis proefrit aanvragen of informatie bij ons opvragen. Service en klantgerichtheid staat bij ons op nummer 1. Jaarlijks komen er weer bijzondere modellen uit en nog steeds is het merk in ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan de Fiat 124 Spider die u vanaf de zomer van 2016 in de showrooms kunt bekijken, een prachtige sportwagen. Een Fiat auto kopen in Groningen doet u bij Bockhoudt.

Gratis proefrit

Naast het kopen van een auto kunt u ook bij ons terecht voor financiering, leasen, huren of service bij onze garage. Wij zijn gespecialiseerd in reparaties, onderhoud en het apk-keuren van auto’s en occasions.

Direct een gratis proefrit aanvragen? Meld u aan op onze website. Verder nog vragen/opmerkingen/suggesties? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 050-571 78 99 of per e-mail op informatie@bockhoudt.nl.

Vraag een proefrit aan en laat je meeslepen door Fiat

Ervaren is geloven. Stap eens in, zet je handen aan het stuur van een Fiat en laat je inspireren.

Vraag nu een gratis brochure aan van je favoriete model

Wil je graag wat meer weten over een specifiek model of alle features rustig thuis vergelijken? We sturen je graag een gratis brochure.

Brochure aanvragen
Auto kopen Groningen

Vraag nu een proefrit aan!

3 + 11 =

Benieuwd naar de financieringmogelijkheden?

Heeft u de juiste auto bij ons gevonden, maar heeft u de financiering nog niet rond? Laat ons u dan helpen! Autobedrijf Bockhoudt helpt u graag bij het zoeken naar en vinden van de juiste en meest voordelige financieringsmogelijkheid voor uw nieuwe of gebruikte auto.

Bel mij terug

Driebond autoverhuur heeft op 2 maart 2015 haar deuren geopend!!

Vanaf 2 Maart 2015 begint Autobedrijf Bockhoudt met Driebond Autoverhuur in Groningen. Om het mobiliteitsaanbod voor onze huidige, maar ook zeker nieuwe klanten te kunnen waarborgen start Autobedrijf Bockhoudt met het verhuren van personenauto’s en bestelbussen. U...
lees meer

Private Lease vanaf € 219,- Onbezorgd rijplezier voor een vast bedrag per maand !

Private Lease was nog nooit zo Compleet ! Fiat Panda Edizione Cool voor € 219,- per maand, helemaal ALL-IN !  Vanaf 24 Maanden All-Risk Verzekering Onderhoud & Reparatie Geen Aanbetaling Mobiliteitsgarantie BTW Natuurlijk is het ook mogelijk om een van de andere...
lees meer