Uw auto financieren in Groningen of Assen

Een auto gezien die net boven uw budget ligt of was de wasmachine vorige maand ook al stuk en wilt u echt wel met een betrouwbare bolide de weg op naar werk of een vakantiebestemming? Bij Autobedrijf Bockhoudt kunnen we u ook ondersteunen de financiering van uw nieuwe of gebruikte auto rond te krijgen.

Bij Autobedrijf Bockhoudt weten we dat een auto behalve praktisch en tof, ook een kostenpost is. We kijken en denken daarom graag persoonlijk met u mee over uw situatie om u vervolgens zo goed mogelijk te kunnen adviseren over de financieringsmogelijkheden. U weet dan meteen waar u aan toe bent. Zo heeft u snel en vertrouwd een autolening op maat. 

Bij Autobedrijf Bockhoudt lopen ervaren financieel adviseurs die u graag en vrijblijvend op weg helpen om de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie te vinden. Kom langs of maak een afspraak.  Let op! Geld lenen kost geld, maar de koffie is gratis.

Een andere oplossing dan u auto volledig te financieren is een auto leasen. Meer over leasen en voor het direct berekenen van uw maandbedrag kijkt u op deze pagina.