APK bij Autobedrijf Bockhoudt

APK keuring Groningen

APK Keuring in Groningen nodig? Dan bent u bij Bockhoudt aan het juiste adres. U kunt bij onze de hele keuring laten uitvoeren als uw APK bijna verlopen is.  Voorkom een boete en maak snel een afspraak.

Wat zijn de kosten? Het APK tarief bij Bockhoudt Groningen is € 29,95,-

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. In onderstaande tabel vindt u overzichtelijk aangegeven hoe vaak welk voertuig voor de APK gekeurd moet worden.  De APK-keurmeesters van Bockhoudt staan voor u klaar! U kunt contact opnemen om te bepalen wanneer u een afspraak wilt maken.

Wanneer moet uw auto APK gekeurd worden?

Voertuigsoort Datum eerste inschrijving Brandstofsoort Wanneer keuren?
Personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (onder de 3.500 kg) Na 1 januari 2005 Benzine en/of elektromotor Eerste APK na 4 jaar, daarna twee keer na 2 jaar, daarna elk jaar
Na 1 januari 2005 Diesel, gas of anders (evt.in combinatie met elektrisch) Eerste APK na 3 jaar, daarna elke jaar
Vóór 1 januari 2005 Alle soorten Eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar
Voertuig 30 jaar of ouder Alle soorten Eens per 2 jaar
Vóór 1 januari 1960 Alle soorten Geen APK-plicht
Zware voertuigen (boven de 3.500 kg) Na 1 januari 1960 Alle soorten Elk jaar APK
Vóór 1 januari 1960 Alle soorten Geen APK-plicht
  1. U maakt een afspraak bij Autobedrijf Bockhoudt als RDW-erkend APK-bedrijf.
  2. Onze APK-keurmeester keurt uw voertuig.
  3. De kosten van de keuring hoort u bij het maken van de afspraak; geen verrassing achteraf.
  4. Na de keuring ontvangt u van ons een APK-keuringsrapport (ook bij een afkeuring).

Wilt u een apk keuring in Groningen of Veendam? Dan bent u bij autobedrijf Bockhoudt aan het juiste adres.

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is vastgesteld als verplichte keuring en hiervoor zijn ook keuringseisen. De APK-keuring is in het leven geroepen om het milieu te verbeteren en de veiligheid te verhogen. Bij nieuwe auto’s is er na 3 of 4 jaar vaak een keuring nodig en daarna na 2 jaar of ieder jaar. Wanneer een auto ouder wordt is de kans op gebreken namelijk groter en is het belangrijk dat de staat van uw auto steeds weer onder de loep wordt genomen.

RDW-erkend

Autobedrijf Bockhoudt is RDW-erkend voor de uitvoer van APK keuringen en werkt met gecertificeerde APK-keurmeesters en heeft alle benodigde papieren. Wij zijn helder over de kosten om verrassingen achteraf te voorkomen. Wanneer uw auto een APK keuring heeft gehad ontvangt u daarvan een keuringsrapport. Zowel bij het goed- als afkeuren van uw auto ontvangt u dit keuringsrapport. Autobedrijf Bockhoudt weet dat een APK keuring slechts een momentopname is en kan dan ook geen garanties voor de rest van het jaar geven. Wij stimuleren u dan ook prioriteit te stellen aan regelmatige controles en onderhoud.

APK Keuring Groningen Veendam

Een APK- Keuringsrapport na afloop

Nadat uw auto een APK keuring heeft gehad wordt er een keuringsrapport aangemaakt. In het keuringsrapport wordt onderscheid gemaakt tussen reparatie-, afkeur en adviespunten. In samenspraak met de garage wordt aangegeven welke reparaties leiden tot goedkeuring en optionele reparaties. Indien uw voertuig is goedgekeurd wordt er een keuringsrapport afgegeven. Op het keuringsrapport wordt aangegeven tot wanneer uw auto is gekeurd. Op de vervaldatum mag u enkel de weg op om uw auto APK te laten keuren.

APK keuring in Groningen of Veendam bij autobedrijf Bockhoudt

Wilt u uw auto APK laten keuren in Groningen of Veendam? Dan is autobedrijf Bockhoudt u graag van dienst. Service en klantgerichtheid staat bij ons op nummer 1. Wij kunnen alle merken en types snel en voordelig APK laten keuren.

Bereik ons telefonisch in Groningen via 050-571 78 99 of via 0598-612797 voor een apk-keuring in Veendam. Stuurt u liever een e-mail? Dat kan via informatie@bockhoudt.nl